Open Your Eyes, Fall in Love, Stay There…

WimperWonder is dé LashSalon van Nederland waar wij prachtige wimperextensions aanbrengen op wimpers; mét respect voor de eigen wimperharen en hun natuurlijke haargroei.

De vrouw achter WimperWonder is Urvashi Ramoutar.

Zij is niet alleen eigenaar van WimperWonder maar tevens ook oprichter en eigenaar van:

 • Holland’s Lash Institute -waar je professionele cursussen voor WimperStyliste kunt volgen.
 • LashDiscounter- waar je professionele wimperextension benodigdheden kunt kopen.
 • Allround Bridal Beauty Course-waar je professionele cursussen kunt volgen voor: Bridal Make-Up,Hairstyliste en Allround Henna Artist.
 • HennaWorld-waar je alles op gebied van henna kunt kopen: van professionele, eersteklashennapoeder tot beschilderde hennacandles.

Urvashi Ramoutar

Hai iedereen!
Ik ben zoals ik mezelf het beste kan beschrijven :Urvashi Uomo Universale:
Een mens met vele talenten en vaardigheden.
Ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Visagiste, Grimeuse, Hairstyliste, Master Henna Artist en Master Lash Artist.
Ik hou ervan om nieuwe vaardigheden te leren ,mezelf te blijven ontwikkelen en mijn opgedane kennis te delen.
Lesgeven vind ik dan ook 1 van de leukste dingen om te doen.
Ik geloof dat samenwerken en kennis delen in het voordeel werkt voor iedereen.

Sadhana

Hi ! Ik ben Sadhana.
In mijn dagelijks leven ben ik moeder van 3 pracht kinderen. Naast mijn rol als moeder werk ik vanuit huis als make up artist, hairstylist . Uiterlijk verzorging heeft mij altijd geïnspireerd. En heb ik zo dan ook afgelopen jaren een aantal cursussen en opleidingen erbij gevolgd o.a. nagelstylist, mehndi artist, candle decoreren, en tandkristal aanbrengen. Dit alles is mijn passie en met heel veel ervaringen opgedaan te hebben bij Urvashi heb ik nu hiervan mijn werk van gemaakt.

Shirley

Hi! Ik ben Shirley. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een verzekeringsmaatschappij. Beauty en uiterlijke verzorging hebben mij altijd al gefascineerd. Ik ben een perfectionist, het plaatje moet kloppen en ik wil mezelf kunnen blijven ontwikkelen en nieuwe inzichten en ideeën kunnen opdoen. Diverse opleidingen heb ik dan ook met succes afgerond waaronder, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en een cursus mehendi. Dit samen met een dosis creativiteit heb ik nu gecombineerd in mijn passie: het decoreren van (henna) kaarsen.

Caithlin

Hey, mijn naam is Caithlin. Ik ben werkzaam als stagiaire bij WimperWonder. Ik doe de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste. Ik heb verzorging en beauty altijd al interessant gevonden. Ik hoop mezelf verder te ontwikkelen tot huidtherapeut.
Komt jouw foto ook binnenkort op deze pagina?

Kom jij ons team versterken, heb je ambities binnen het vak Uiterlijke Verzorging en wil je ook onderdeel zijn van een steeds groter wordend ,boeiend en dankbaar beroep?

Ben jij:
 • Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste,
 • Gecertificeerd WimperStyliste,
 • Gecertificeerd BrowStyliste,
 • Gediplomeerd of gecertificeerd Visagiste,
 • Gecertificeerd Hairstyliste,
 • Gecertificeerd Henna Artist,
 • Een creatief persoon?
Stuur dan een sollicitatie brief + motivatie naar: info@hollandslashinstitute.nl