Bridal Lashes

Omdat wij erg veel ervaring hebben met bruids make-up aanbrengen,kwamen we op het idee om speciaal voor aanstaande bruiden een leuke en vooral handige dienst aan te bieden:

Bridal Lashes: een nieuwe set wimperextensions (met eventueel refill) naar keuze voor een leuke aantrekkelijke prijs en je krijgt er van ons ook een leuke goodie bag bij waarin wij leuke en handige kadootjes voor je hebben uitgezocht.

Wanneer je gaat trouwen wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Je make-up moet natuurlijk tip top zijn en daar horen zeker ook prachtige wimpers bij.

Vergeet daarom de irritatie van opgeplakte kunstwimpers waarbij er altijd ergens een stukje van loskomt en kies nu voor bridal lashes bij WimperWonder.

En speciaal voor onze bruiden welke hun bruiloft uit meerdere dagen bestaat hebben wij ook een leuke zachtaardig prijsje een nieuwe set wimperextensions met refills na 2 of 3 weken zodat je altijd op je wimpermooist eruit zult zien op je mooiste dag.

Wat is het?

Het zijn wimperextensions naar keuze voor als je gaat trouwen.

Het maakt dus niet uit of je 1by1 wilt, 3d of 8d het mag allemaal voor 1 prijs en je krijgt een leuke goodie bag erbij met maskertjes, geurkaarsen extra kadokaarten en nog meer , speciaal omdat je gaat trouwen!

Bestaat je bruiloft uit meerdere dagen?

Neem dan een refill van 2/3 weken erbij zo blijven ze altijd mooi, netjes en prachtig.

Heb je nog nooit wimperextensions gehad ?

Dan raden wij aan om eerst een allergie test uit te laten voeren ( en dit geldt ZEKER voor aanstaande bruiden!):

Bij een allergietest brengen wij op beide ogen een aantal wimperextensions aan (een korte lengte zodat je ze niet kan zien), en gebruiken wij dezelfde eyepatches/tape en de lijm die wij ook gebruiken tijdens onze reguliere behandelingen. Heb je na 48 uur geen enkele last van wat dan ook, pas dan kunnen wij een afspraak maken voor het aanbrengen van een nieuwe set.

Een allergietest is gratis.

Prijzen

Nieuwe set WimperExtensions bruiden: € 100,00

Nieuwe set WimperExtensions bruiden inclusief refill 2 weken: € 125,00

Nieuwe set WimperExtensions bruiden inclusief refill 2 weken: € 135,00