Groothandel Lashdiscounter is opgericht door Urvashi Ramoutar, eigenaar van LashSalon WimperWonder en Holland’s Lash Institute met als doel:

Kwalitatief goede wimperextension produkten leveren voor een goed te betalen prijs.

Het vak van wimperstyliste is zeer arbeidsintensief en vereist continue aandacht en oog voor detail tijdens het aanbrengen van wimperextensions.

Dit is de reden dat Lashdiscounter haar wimperextension producten voor een zeer schappelijke prijs wilt aanbieden zodat de wimperstyliste maximaal kan profiteren van een goede winstmarge.

Voorts willen wij wimperstylisten informeren en adviseren omtrent alles op gebied van wimperextensions dmv: video, foto’s en blogs houdt daarom goed onze socials in de gaten en onze website!

Uit principe overwegingen levert Lashdiscounter geen MINK wimperextensions.

WIMPEREXTENSIONS

Disclaimer: Bij WimperWonder gebruiken wij geen MINK extensions, LashDiscounter levert geen MINK extensions, de uitleg over extensions hieronder gaat over Faux Mink/ Faux Silk waar wij mee werken.

Extensions: Waar zijn ze van gemaakt?

Extensions zijn gemaakt van een syntethisch materiaal: PBT (=Polybutyleentereftalaat) dit is een samengesteld materiaal wat bestaat uit een aantal gebundelde draden en is handig omdat het goede herstel eigenschappen heeft en heel rekbaar is.

PBT hoort bij de polyester (polyester is een syntetische stof) groep en deze semi heldere kunststof is kleurvast en kan goed tegen vocht.

Het PBT vezel heeft verschillende maten van zachtheid en glans en dit is hoe de verschillende extensions worden gefabriceerd.

We hebben namelijk:

  • Faux Mink

Faux Mink zijn extensions die gemaakt zijn met een matte afwerking en zijn dus ideaal voor een natuurlijke look.

  • Faux Silk

Faux Silk zijn extensions die gemaakt zijn met een halfglans-zijdeglans afwerking en is ideaal voor een meer opvallende look, omdat deze extensions dieper van kleur zijn.

Het PBT vezel moet voor wimperextensions nog worden ingekleurd, veelal in het zwart omdat dit de meest gebruikte kleur is.

In zwart zit ook blauwtinten om de kleur diepzwart te krijgen en daarom kun je af en toe een blauwige gloed/waas in de extensions zien.

Vooral in faux silk extensions bevat veel blauwtinten ,deze extensions krijgen daardoor een diepzwarte tint.

Het PBT vezel is van nature recht en wanneer er dus wimperextensions van worden gemaakt wordt er een metalen staaf gebruikt die heet wordt gemaakt om er een krul in te krijgen.

Hoe smaller de metalen staaf die wordt gebruikt om de extensions te krullen, hoe meer krul er in de extension wordt verkregen.

Hierna worden de extensions handmatig op een dun strookje geplaatst en in een tray gezet.

Geinteresseerd in onze hoogwaardige produkten voor de professionele wimperstyliste?

Klik hier: https://hollandslashinstitute.nl/groothandel-wimperextensions/

ChiChi Lashes