Vanwege een overvolle agenda worden de YONIWAX behandelingen in samenwerking met: http://www.limoon4silkyskin.nl/  gedaan.

Een frisse ,gladde bikinilijn is tegenwoordig een must. Met Yoniwax verwijderen wij de haartjes met Hard Wax (Filmhars).

De voordelen hiervan zijn dat je haren langer wegblijven, de huid mooi glad ervan wordt, je haren zachter van structuur worden, je geen jeuk meer hebt als je haar aangroeit, veel minder last van ingegroeide haren en geen scheeruitslag.

Bij een Yoniwax behandeling is inbegrepen dat wij na het waxen ook de huid verzorgen met een heerlijk verkoelende rubber peel off mask.( alleen bij een complete Yoniwax behandeling, niet bij alleen bikinilijn harsen ).

En dit is heerlijk voor de huid!yoni,yoniwax

De behandeling bestaat in het kort uit:

1.De huid voorbereiden( preppen)

2.De behandeling (het waxen)

3.Het gebied verkoelen en verzorgen (aftercare)

UITERAARD WERKEN WIJ HYGIENISCH:

Wij werken met WEGWERPMATERIAAL en gebruiken voor ieder stukje huid om te harsen een nieuwe spatel.

Yoniwax First Time

Kom je voor de allereerste keer een Brazilian Wax bij ons laten doen?

Meld dit dan bij het maken van een afspraak.

Wij houden hier dan rekening mee en helpen je gedurende de behandeling met :eerst een heel klein stukje te harsen zodat je kunt wennen aan het gevoel en we geven instructies over je ademhaling tijden het harsen zodat je rustiger wordt.

Een aantal tips voordat je komt voor je Yoniwax:
  • Laat je haren even doorgroeien voor een Yoniwax, zijn de haartjes te kort dan zal de hars ze niet kunnen pakken en weghalen.
  • Ideaal is om 14 dagen voor een Yoniwax niks meer eraan te doen.
  • Kom dan ook niet met te lange haren, knip ze anders een heel klein stukje af.
  • Heb je een belangrijke aangelegenheid waarbij je haarloos wilt zijn, maak dan de afspraak voor een Yoniwax 2/3 dagen ervoor.
  • Je kunt het gebied 1 of 2 dagen vantevoren met een milde peeling scrubben zodat de huid daar gladder is.
  • Vermijdt een wax op de eerste 3 dagen van of 3 dagen voor de menstruatie.
  • Maak op tijd een afspraak: houdt rekening met een drukke agenda tijdens feestdagen en de vakantieperiode.

waxing,yoniwax,yoni,wax,harsen,brazilian wax,

Onze rubber peel off masks:

CALMING MASK

Azulen C Peel off mask

Door de toevoeging van blauwe bessen extract in combinatie met azuleen is dit kalmerende rubbermasker uitermate geschikt voor de gevoelige en rijpe huid. De toegevoegde vitamine C werkt als sterke anti-oxidant.

WHITENING MASK

Whitening & Brightening peel off

Dit masker bevat vier biologische/ natuurlijke plantenextracten die een whitening effect geven op de huid: extracten van moerbei, saxifraga, druif en oughon. Ze bevatten bestanddelen die en effect hebben op thyrosinase. Ze reguleren de melanine productie waardoor de hyperpigmentatie wordt verminderd. De vitamine C die aan het masker is toegevoegd versterkt het whitening effect en stimuleert de elastine en collageen productie.

Yoni,yoniwax,harsen,hars,bikini hars,brazilian wax