WimperWonder=WenkieWonder!

WimperWonder biedt nu ook de meest populaire en ook de nieuwste wenkbrauw behandelingen aan:

  1. Brow Henna
  2. BrowExtensions /Wenkbrauwextensions
  3. Brow Lamination

Anno nu is de markt voor wenkbrauwstyling zo ontzettend gegroeid dat er verschillende behandelingen zijn om de wenkbrauwen te modelleren en in vorm te houden.

Een van die behandelingen is BROW HENNA/HENNABROWS.

1.BROW HENNA

Wat is het?

Met Henna Brow of Brow Henna worden de wenkbrauwen geverfd met verf waar hennapoeder in zit. De huid onder de wenkbrauwharen wordt meegeverfd waardoor je een schaduw effect krijgt die voor diepte in de wenkbrauw zorgt en zodoende de wenkbrauw voller kan doen lijken.

Al eeuwen lang wordt hennapoeder gebruikt om (hoofd-baard)haren te verven en ook om de meest prachtige versieringen te tekenen op lichaamsdelen.

Met BROW HENNA hebben we nu verschillende kleuren, speciaal gemaakt om de wenkbrauwen te kleuren van mensen met een hele lichtgetinte huidskleur tot mensen met een heel donkergetinte huidskleur.

brow henna,henna brow

Hoe gaat de behandeling in haar werk?

NB: WIJ DOEN ALTIJD EERST EEN ALLERGIETEST OP DE HUID EN CLIENTEN MOETEN EEN VRAGENLIJST BEANTWOORDEN en ondertekenen alvorens wij een BROW HENNA behandeling uitvoeren. Houdt hier dus rekening mee als je een afspraak wilt inplannen. Je kunt ook een afspraak maken om langs te komen, zodat we een allergie test kunnen uitvoeren: What’s App hiervoor: 06 50 454 854.

Een allergietest: wij brengen een klein beetje hennabrow aan de binnenkant van een elleboog. Indien je 48 uur nergens last van hebt gekregen, kun je een afspraak inplannen voor een BROW HENNA behandeling.

Een allergie test is GRATIS.

Voorbehandeling
We reinigen de wenkbrauwen zodat alle make-up verwijderd wordt en om de wenkbrauwhaartjes vetvrij te maken.

Epileren en modelleren van de wenkbrauw
Hierbij kijken we naar de esthetische manier van het begin & einde van een wenkbrauw, waar precies de boog komt en welke vorm de cliënt wilt en bij haar past.
Indien er ontzettend veel haartjes verwijderd moeten worden harsen we deze weg.
Dan tekenen we de gewenste vorm uit op het gezicht.

Aanbrengen hennabrow pasta

We kiezen de gewenste kleur hennabrow en lengen deze aan met water zodat er een pasta ontstaat. Erna brengen we de hennapasta aan, waarbij we de aanzet van de wenkbrauwen als eerste weghalen zodat het op die plek niet te donker wordt ,wat een ‘hard’ effect geeft. We laten de hennapasta langer op de boog en het uiteinde van de wenkbrauw zodat je een ‘ombre’ look krijgt, wat veel mooier is.

Na ongeveer 15-20 minuten verwijderen we alles van de wenkbrauwen.

Nabehandeling:

  • Na de behandeling: ten minste 12 uur de wenkbrauwen niet nat maken.
  • Maak zo min mogelijk schoon met produkten op olie basis.
  • Geen scrub of peeling gebruiken dit zorgt ervoor dat de kleur sneller verdwijnt.

Klik hier voor de PDF met instructies over hoe je het beste met je Brow Henna moet omgaan, voor het beste en meest langdurig resultaat :

Hoe lang duurt de behandeling?
30-90 minuten. (Dit hangt af van hoeveel er gemodelleerd moet worden en hoe lang jij de hennapasta op je wenkbrauwen wilt; stelregel is dat hoe langer de hennapast op de huid blijft, hoe donkerder de kleur/tint wordt).

Hoe lang doe je ermee?
+/- 2 weken.

Henna Brow,Brow Henna

2. WENKBRAUWEXTENSIONS
Na haarextensions en wimperextensions is er nu een nieuwe speler op de markt van EXTENSIONS gekomen namelijk:

Wat is het?

Net zoals je extensions hebt voor wimpers ,heb je ook extensions voor wenkbrauwen.
Wimperextensions komen in allerlei lengtes, diktes en curves en zelfs verschillende kleuren, wenkbrauw extensions zijn recht , en qua lengte kleiner als de kortste wimperextensions .
Wenkbrauw extensions hebben lengtes van vanaf 5mm,6mm,7mm,8mm.

Ook hebben we verschillende kleuren :rood ,lichtbruin, donkerbruin en zwart.
De verschillende kleuren zijn er natuurlijk om de wenkbrauwen op te vullen in de desbetreffende haarkleur, maar je kunt ook met verschillende kleuren in een wenkbrauw werken om meer diepte te creëren.

Het is superhandig voor mensen die weinig wenkbrauwhaartjes hebben en vollere wenkbrauwen willen met echte haartjes. De behandeling is in tegenstelling tot bv microblading ,pijnloos en je krijgt echte haartjes ipv getekende.

wenkbrauwextensions

Hoe gaat de behandeling in haar werk?

Voorbehandeling
Reinigen van de wenkbrauwen zodat alle make-up verwijderd wordt en om de wenkbrauwhaartjes vetvrij te maken.

Epileren en modelleren van de wenkbrauw
Hierbij kijken we naar de esthetische manier van het begin & einde van een wenkbrauw, waar precies de boog komt en welke vorm de cliënt wilt en bij haar past.
Indien er ontzettend veel haartjes verwijderd moeten worden harsen we deze weg.

Eventueel verven van de wenkbrauwen op of zonder de huid meenemen.
Dit is met name handig voor dames die lichte haartjes hebben, doordat we nu de wenkbrauwhaartjes een kleurtje geven, kunnen we de haartjes goed zien en dit is handig omdat we deze haartjes nodig hebben om er een extension aan te plakken.
Met verven op de huid bedoelen we dat we de onderliggende huid meenemen tijdens het verven, hiermee creëren we een schaduweffect waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken en is ideaal voor dames die lichte haartjes hebben of die veel “ open “ plekken in hun wenkbrauwen hebben.

Behandeling wenkbrauwextensions
Zijn de wenkbrauwen in shape en eventueel gekleurd dan is het tijd om ze op te vullen met extensions.
Net zoals met wimperextensions doen we een beetje lijm op de extension en plakken wij deze aan 1 wenkbrauwhaartje.
We kunnen een hele wenkbrauw opvullen , maar ook delen van een wenkbrauw waar jij meer haartjes wilt.
We plakken de extension onder een wenkbrauwhaartje.
De BrowStyliste bepaalt dus aan de hand van de plek van de wenkbrauw en de wensen van de klant welke lengte extension ze op welke plek zet.
Tijdens de behandeling kun je als client meekijken, en aangeven waar en of je nog meer extensions geplaatst wilt hebben.

Nabehandeling
Na de behandeling is het net zoals met wimper extensions de bedoeling dat je de wenkbrauwen 24 uur niet nat mag maken, zodat de lijm goed kan uitdrogen (dus ook geen sauna ).

Klik hier voor de PDF met instructies over hoe je het beste met je wenkbrauwextensions moet omgaan, voor het beste en meest langdurig resultaat :

Hoe lang duurt de behandeling?
Hele wenkbrauw : uur/anderhalf uur- tot 2 uren ( hangt ervan af hoe vol je het wilt ).
Delen van wenkbrauw: half uur- tot uur.

Hoe lang doe je ermee?
3-4 weken.

Wenkbrauwextensions : waarom?
Wenkbrauwextensions zijn superhandig voor mensen die weinig wenkbrauwhaartjes hebben en vollere wenkbrauwen willen met echte haartjes. De behandeling is in tegenstelling tot bv microblading ,pijnloos en je krijgt echte haartjes ipv getekende.
Omdat we werken met echte haartjes (3d effect !)  lijkt het supernatuurlijk alsof het van jezelf is.
Precies om deze reden kun je ook wenkbrauw extensions nemen zodat je in de ochtend niet meer hoeft bij te tekenen, je gaat er rustig met een borsteltje doorheen en ze zitten gelijk prachtig!

wenkbrauwextensions

 

3. BROW LAMINATION

Met Brow Lamination kunnen we van wenkbrauwen met dik, weerbarstig haar>zachte en makkelijk in vorm te brengen wenkbrauwen maken.

Brow Lamination werd een trend begin 2019 in Moskou ,Rusland waar het ook ontstaan is.

Brow Lamination is een semi permanente, mild chemische oplossing welke wenkbrauwen een gewenste vorm laat krijgen voor ongeveer +/- 4-8 weken (dit hangt af van de wenkbrauwharen).

Voor wie is Brow Lamination geschikt?

Brow Lamination is geschikt voor mensen die dik, stug, lang (en eventueel krullend) weerbarstig wenkbrauwhaar hebben.

Mensen van wie hun wenkbrauwen maar moeilijk in vorm blijven.

Let wel op: Houdt je van een naturel, subtiel en softe wenkbrauwlook?

Dan is Brow Lamination wellicht niet geschikt voor jou: met Brow Lamination krijg je namelijk een opvallende wenkbrauwlook welke een paar weken blijft! Met Brow Lamination stijl je als het ware je wenkbrauwharen met een mild chemische oplossing, hierdoor blijven de haartjes in desgewenste vorm. Je krijgt een look van volle, gedefinieerde en symmetrische wenkbrauwen.

Hoe gaat de behandeling in haar werk?

NB: WIJ DOEN ALTIJD EERST EEN ALLERGIETEST OP DE HUID EN CLIENTEN MOETEN EEN VRAGENLIJST BEANTWOORDEN en ondertekenen alvorens wij een BROW LAMINATION behandeling uitvoeren. Houdt hier dus rekening mee als je een afspraak wilt inplannen. Je kunt ook een afspraak maken om langs te komen, zodat we een allergie test kunnen uitvoeren: What’s App hiervoor: 06 50 454 854.

Brow Lamination blijft een behandeling op chemische basis en daarom nemen wij geen enkele risico’s, hopende op je begrip. Een allergietest: wij brengen een klein beetje brow lamination aan de binnenkant van een elleboog. Indien je 48 uur nergens last van hebt gekregen, kun je een afspraak inplannen voor een BROW LAMINATION behandeling.

Een allergie test is GRATIS.

 We reinigen, borstelen, en indien gewenst en nodig: epileren en modelleren de wenkbrauwen eerst.

Dan brengen we een Solution aan op de wenkbrauwen welke de haren zacht en gemakkelijk te hanteren maakt.

We brengen hierop een stuk folie aan zodat het geheel afgesloten wordt.

Erna halen we het folie weg en verwijderen wij de solution.

Dan brengen we de Brow Lamination aan op alle wenkbrauwharen en wederom sluiten we de wenkbrauwen af met een stuk plastic folie.

Na een paar minuten verwijderen we de Brow Lamination en brengen wij een verzorgende creme aan die de wenkbrauwharen een prachtige en verzorgende glans geeft.

Nabehandeling

Na de behandeling is het de bedoeling dat je de wenkbrauwen 24 uur niet nat mag maken, geen sauna, niet krabben of jeuken aan de wenkbrauwen.

Klik hier voor de PDF met instructies over hoe je het beste met je gelamineerde wenkbrauwen moet omgaan, voor het beste en meest langdurig resultaat :

Hoe lang duurt de behandeling?

+/- 45-60 minuten,

Hoe lang doe je ermee?

Dit hangt af van de haarstructuur van je wenkbrauwen: +/- 4-8 weken.

wenkbrauwen