HUISREGELS WIMPERWONDER/UBEAUTY=Urvashi’s Beauty Parlour/URVASHI THE MEHNDI ARTIST

Omdat wij bij WimperWonder / Ubeauty/Urvashi The Mehndi Artist streven naar perfectie en onze klanten een op en top service en kwaliteit willen bieden, hebben wij een aantal huisregels. Wij bedanken iedereen bij voorbaat voor de medewerking.

Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.Kosteloos annuleren van behandelingen kan tot 24 uur voor aanvang, anders zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling(en) in rekening te brengen.Voor het verzetten van opvulbehandelingen/refills aangaande wimperextensions geldt dat er voor iedere week later € 10 bij komt bovenop het normale tarief van opvulbehandelingen/refills.

Timing

Wij werken uitsluitend en alleen op afspraak en met een nauwkeurige planning.

Zorg dat je tijdig aanwezig bent op je afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor haar gereserveerd is.

Op tijd komen voor een afspraak: stel je hebt een afspraak om 12.00 dan verwachten wij, dat klanten 11.50 aanwezig zijn, zodat we ook daadwerkelijk om 12.00 kunnen beginnen.

Betaling

Bij WimperWonder/Ubeauty/Urvashi The Mehndi Artist wordt contant of via betaalverzoek afgerekend.

Annuleren van een afspraak

Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak verzoeken wij je deze afspraak zo spoedig mogelijk ,doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak te annuleren, dit kan telefonisch of via What’s App: 06 50 454 854.

Afspraken welke niet 24 uur van tevoren afgezegd zijn, worden op deze manier in rekening gebracht:

 • 1e keer een afspraak niet nakomen of niet tijdig annuleren (binnen 24 uur): berekenen wij 50 % voor de afgesproken behandeling aan de client door.
 • 2e keer een afspraak niet nakomen of niet tijdig annuleren (binnen 24 uur): berekenen wij 100% voor de afgesproken behandeling aan de client door of wij halen de behandeling van de kaart af.

 

 

 

Te laat komen op de afspraak

 • Kom je meer dan 5 min. later op de afgesproken tijd, dan verkorten wij deze op een behandeling en berekenen wij het gehele honorarium toch aan de client door.
 • Kom je meer dan 20 min.later dan op de afgesproken tijd,zien wij dit als een no show en annuleren wij de afspraak en berekenen wij 50 % van de behandeling door aan de client.

WimperWonder/Ubeauty werkt ook met Voordeelkaarten en Spaarkaarten hieronder de regels:

KRUIDENKAART

Met deze kaart krijg je 5 behandelingen van Decaar Kruidenpeeling voor € 35 per behandeling.

Spelregels:

 • Je betaalt de kaart in één keer vooruit dus: € 175 voor 5 behandelingen.
 • De kaart is persoonlijk en is alleen te gebruiken door degene die het gekocht heeft.
 • De kaart is niet inwisselbaar voor geld.
 • De kaart is een 5 maanden geldig.
 • Afspraken welke niet 24 uur van tevoren afgezegd zijn, worden in rekening gebracht=> van de kaart afgehaald.

WIMPERWONDER VOORDEELKAART

 • Je betaalt de kaart in één keer vooruit dus: € 140 voor 4 behandelingen (5e gratis) of € 150 voor 5 behandelingen (6e gratis ).
 • Afspraken welke niet 24 uur van tevoren afgezegd zijn, worden in rekening gebracht=> van de kaart afgehaald.
 • Behandelingen zoals afgesproken om de 3 weken ( het kan voorkomen dat door omstandigheden zoals: ziekte ,vakantie ,annulering van de gemaakte afspraak, de tussen periode langer kan zijn als de afgesproken 3 weken: indien er 4 of meer weken tussen de behandeling zit, houdt rekening met een bijbetaling beginnend vanaf  €10 per week ).
 • Let op: Een nieuwe week begint iedere maandag. Dit betekent concreet: was de afspraak op een zaterdag en je verzet deze afspraak naar de week erop bijvoorbeeld op een dinsdag, dan is word dit gezien als de nieuwe week en betaal je € 10 extra. De wimperextension behandelingen zijn namelijk altijd een momentopname waarin werk van minimaal een uur zit; hetzij het verwijderen van reeds aangebrachte extensions en/ of nieuwe extensions aanbrengen, mede hierom willen wij het verzetten van afspraken in ons voordeel berekenen. Kan de afspraak in dezelfde week worden verzet betaal je niks extra.
 • De kaart is persoonlijk en is alleen te gebruiken door degene die het gekocht heeft.
 • De kaart is niet inwisselbaar voor geld.
 • De kaart is niet geldig in combinatie met lopende aanbiedingen & acties of andere voordeelkaarten van WimperWonder/Ubeauty.
 • De kaart is 4 maanden geldig vanaf datum aankoop .

SPAARKAART

SPELREGELS:

 • De spaarkaart is persoonlijk.
 • Degene die je aanbeveelt moet ook echt je voor en achternaam doorgeven en aangeven dat ze door jou zijn aanbevolen.
 • Degene die je aanbeveelt moet ook echt daadwerkelijk komen voor een wimperextension behandeling.
 • De korting zal altijd de eerstvolgende keer dat er een behandeling of WimperWonder VoordeelKaart wordt afgerekend, worden doorgevoerd.
 • Contante uitbetalingen worden zodoende ook niet gedaan, je krijgt een korting op een behandeling of WimperWonderVoordeelKaart.
 • Je kunt maximaal 10 mensen in een maand aanbevelen.

Regels voor opvulbehandelingen/ refills:

WimperWonder werkt niet met halve prijzen en wij willen het verzetten van afspraken in ons voordeel berekenen. Kan de afspraak verzet worden in dezelfde week betaal je niks extra’s, mits je tijdig (24 uur vantevoren )je afspraak annuleert.

Hierom laten wij voor de opvulbehandelingen/ refills de week altijd op maandag beginnen.

Hiermee bedoelen wij het volgende:

Scenario 1

Als je bv. op een zaterdag bent gekomen voor een opvulbehandeling van de wimpers en je wilt wat voor wat voor reden dan ook ,de daarop volgende week woensdag weer komen voor een opvulbehandeling, dan betaal je € 10 omdat er een nieuwe week is begonnen.

Scenario 2

Je had een afspraak op een vrijdag en je annuleert deze en maakt een nieuwe afspraak voor de week erop, op een maandag,dan is er een nieuwe week begonnen en betaal je € 10 extra bovenop het normale tarief van een opvulbehandeling/tarief van je WimperWonder VoordeelKaart.

Voor iedere week na een opvulbehandeling/ refill komt er € 10 per week bij.

Een opvulbehandeling/ refill na 6 weken : Spreken we niet meer van een opvulbehandeling/refill maar van een nieuwe set en geldt er na 6 weken het normale tarief van een nieuwe set wimperextensions naar keuze:

Nieuwe set wimperextensions 1by1: € 75

Nieuwe set wimperextensions 2D:     € 80

Nieuwe set wimperextensions 3D:     € 90

Nieuwe set wimperextensions 4D:     € 95

Nieuwe set wimperextensions 5D-8D: € 115- € 125

Indien de client in het bezit is van een geldige WimperWonder VoordeelKaart zal er gekeken worden of het tarief van een nieuwe set wimper extensions verrekend/aangevuld kan worden met de openstaande opvulbehandelingen /refills op de WimperWonder VoordeelKaart.

Indien er op dat moment sprake is van een lopende aktie/ aanbieding voor een nieuwe set wimperextensions dan kan de client ervoor kiezen om van de aanbieding gebruik te maken, echter de WimperWonder VoordeelKaart geldt NIET in combinatie met lopende akties/aanbiedingen.

Nieuwe richtlijnen voor WimperWonder/Ubeauty:

Geen familie / kinderen en vrienden meenemen.

Dit om zo efficiënt mogelijk te werken binnen de veiligheidsnormen.

Wij boeken na iedere klant extra tijd om aan de hygiëneregels te voldoen.

Wij bieden je water of thee uit een kartonnen bekertje zodat dit ook direct weggegooid kan worden.

Wij werken met wegwerplakens, wegwerpdoekjes.

 

 

Ons protocol:

Heeft u 1 of meerdere van de volgende symptomen (ook milde):

Neusverkoudheid/hoesten benauwdheid of koorts (vanaf 38C)?.

Heeft u in de afgelopen 24 uur Covid-19 symptomen gehad?

Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheid?

Is er bij u of in u omgeving in de afgelopen 24 uur Corona vastgesteld?

=> Dan wordt de behandeling uitgesteld!!

Hopende op uw begrip.

Blijf gezond en veilig!

Team WimperWonder/Ubeauty

Algemeen

Binnen de salon dient een ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.

In verband met COVID-19: Wij verwachten van onze clienten indien zij gezondsheidsklachten ondervinden, dat zij tijdig hun afspraak annuleren.

Wij verwachten van clienten dat zij tijdig aangeven indien zij snel allergisch reageren op produkten ed. of indien zij snel overgevoeligheidsreacties krijgen.

In het pand waar WimperWonder/Ubeauty/Urvashi The Mehndi Artist is gevestigd mag niet worden gerookt.

In de wachtruimtes en behandelkamers mag niet worden gerookt.

Indien u een jas of andere eigendommen aan de kapstok of in de wachtruimte achterlaat let dan op dat daar geen waardevolle spullen in aanwezig zijn.

WimperWonder/UBeauty/Urvashi The Mehndi Artist is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen uit de wachtruimte.

WimperWonder/UBeauty/Urvashi The Mehndi Artist is niet verantwoordelijk voor diefstal van eigendommen in het pand of buitenterrein (auto, fiets).

In geval van calamiteiten dien je de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie, brandweer) op te volgen.

Bij verdenking van diefstal waarschuwen wij de politie.

(Huis)dieren zijn niet toegestaan.