Algemene voorwaarden boekingen Urvashi The Mehndi Artist:

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Betalingscondities: Eerste aanbetaling van de helft van de totaalsom tijdens   proefsessie.

Bij geen boeking,geldt de helft van het totaalbedrag als de prijs van de proefsessie, deze dient gelijk te worden voldaan.

Het resterende bedrag (inclusief eventuele reserveringen van familieleden) dient uiterlijk twee weken voor de 1e huwelijksdatum te worden voldaan via een betaalverzoek die wij u zullen toesturen of : contant af rekenen, op 1e huwelijksdatum (vóór aanvang van de werkzaamheden).

Betalingen worden nooit achteraf voldaan.

Urvashi The Mehndi Artist/Urvashi’s Beauty Parlour behoudt zich het recht voor om meerdere boekingen op 1 dag te accepteren.                                                                                          Het Lovely U Team garandeerd hetzelfde resultaat als overeengekomen tijdens de proefsessie. Indien de persoonlijke service van Urvashi The Mehndi Artist gewenst is , dient men rekening te houden met een uurtarief van

€ 75,00 excl. BTW met een minimum van 4 uren.

Urvashi The Mehndi Artist /Urvashi’s Beauty Parlour zal bij opdrachten buiten Den Haag reiskostenvergoeding declareren.

Urvashi The Mehndi Artist/Urvashi’s Beauty Parlour zal bij opdrachten waarbij de reistijd naar de opdracht een uur of meer zal duren, reisuren vergoeding vragen van € 35 per uur.

Eventuele parkeerkosten komen voor rekening van de opdrachtgever (bruid).

Een proefsessie is EENMALIG een service van Urvashi The Mehndi Artist, voor meer dan 1 proefsessie zullen wij een vergoeding van € 65,00 vragen.

Een proefsessie is slechtst eenmalig en alleen geldig voor de bruid. Voor familieleden of vrienden die een proefsessie willen vragen wij een vergoeding van € 65,00 per make-up/kapsel sessie.

Tijdens de proefsessie

De proefsessie is een service van ons aan de bruid en indien u ons ook daadwerkelijk boekt, vragen wij geen geld voor deze sessie, (na 1700 vragen wij wel een toeslag van 20,- per uur), WEL een aanbetaling van de helft van het totale bedrag. (Neemt u contant en gepast mee, of zorg ervoor dat u betaalverzoeken via uw mobiele telefoon kunt accepteren!)

U krijgt van ons een bewijs van betaling mee, en wij sturen u een mail met de factuur van het resterende bedrag, wat nog overgemaakt moet worden, naar u toe.                                                                                                                     Twijfelt u nog en wilt u nog even verder kijken bij college visagisten en hairstylisten, dan vragen wij de helft van het bedrag van de proefsessie.   Dus stel dat het bedrag van het kapsel 50,- euro voor 2 dagen zou zijn, en de make-up voor 2 dagen 140,- euro, dan zou u bij twijfel 95,- euro aan ons moeten afrekenen.                                                                                                Is uw keuze op ons (Urvashi The Mehndi Artist with LOVELY U TEAM) gevallen, dan geldt dit bedrag als uw aanbetaling voor uw boeking.                               Helaas hebben wij deze maatregel in moeten voeren omdat, te vaak mensen misbruik van de proefsessie hebben gemaakt door wel gebruik te maken van de gratis proefsessie regeling en vervolgens niet te boeken. Hierdoor hebben wij ook besloten indien u twijfelt, dat er ook geen foto’s gemaakt mogen worden tijdens de proefsessie.

Bij geen boeking,geldt de helft van het totaalbedrag als de prijs van de proefsessie, deze dient gelijk te worden voldaan.

Een andere maatregel die wij noodgedwongen moeten hebben moeten invoeren:                                                                                                              Een toeslag van 20,- per uur na 1700: met de proefsessies beginnen wij meestal om 1000 en kunnen een hele werkdag (0900-1700) duren, zeker bij boekingen van 3 dagen: maar het is niet de bedoeling pas tijdens de proefsessie lang na te denken wat over wat je allemaal zou willen. Kom goed voorbereidt naar de proefsessie: WEET wat je ongeveer wilt, neem eventueel voorbeelden mee, dit scheelt tijd voor ons en jezelf! Heb je nog vragen hierover, aarzel dan niet om deze te stellen en neem contact met ons op, ook wij houden van duidelijkheid!

Vriendelijk verzoeken wij u om, 1 max. 2 personen (geen kinderen,geen dieren(!) )tijdens de proefsessie mee te nemen.

 

 

Annuleren

Bij annulering van de boeking 2 maanden of minder voor de afgesproken data (geheel of gedeeltelijk) door de opdrachtgever (bruid) voor welke omstandigheden dan ook, blijft de verplichting tot betaling van het volledige afgesproken bedrag

( dit geldt ook voor eventuele reserveringen van familieleden of vrienden).

Bij annulering van de boeking (geheel of gedeeltelijk en ook de eventuele proefsessie dag ),3 maanden of meer, vragen wij een tarief van € 25 per vastgezette dag. ( dit geldt ook voor eventuele reserveringen van familieleden of vrienden).

 

Overlijden in de familie

Indien er bij overlijden in de familie sprake is van verzetten van de geplande huwelijksdata, zal Urvashi zoveel mogelijk rekening houden met de nieuwe huwelijksdata, indien er al een andere opdracht op de nieuwe datum staat, zal Urvashi voor vervanging zorgen met iemand uit haar team (Team Lovely U).

Uitlopen op huwelijksdatum

Urvashi spreekt op de geplande huwelijksdag een tijdstip met de opdrachtgever af, indien de opdrachtgever (bruid) langer dan 1 uur uitloopt, dan kunnen de werkzaamheden aan de opdrachtgever (bruid) door leden van Urvashi’s Team Lovely U worden uitgevoerd.

-Urvashi staat geregistreerd bij de kvk Haaglanden en is naambeschermend bij het Beneluxmerkenbureau te Den Haag.

Promotie

Er zullen voor promotie van de werkzaamheden van Urvashi The Mehndi Artist foto en film materiaal worden gemaakt.

Dit materiaal zal worden gepubliceerd op alle social media kanalen van Urvashi The Mehndi Artist en websites.

Wilt u ivm Privacy dit niet?Gaarne vantevoren aangeven .

Contract

Er zal een contract opgesteld en getekend moeten worden door opdrachtgever en opdrachtnemer van de werkzaamheden. Pas na tekenen van Contract zullen de werkzaamheden uitgevoerd worden.